Και οι λογιστές σε Νάξο, Αμοργό και Μικρές Κυκλάδες στο χορό των κινητοποιήσεων

admin
03/02/2016 00:12
 
 
 

Τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις της 4ης Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι λογιστές της Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Ο Σύλλογος Λογιστών ζητά τη συμμετοχή όλων στις κινητοποιήσεις με κλείσιμο των γραφείων τους και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της παραλίας Νάξου στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης. 


Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Συλλόγου Λογιστών αναφέρει τα εξής: 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας λαμβάνοντας υπ’ όψη την γνώμη των μελών του και έχοντας εκφράσει την ανησυχία του για το θέμα του νέου ασφαλιστικού και τα προβλήματα που θα δημιουργήσει στον κλάδο μας και στο σύνολο των ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων, αποφάσισε να συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει οι Επιστημονικοί Φορείς, η ΓΣΕΒΕΕ και η ΕΣΕΕ την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016.
Ζητάμε λοιπόν την συμμετοχή ΟΛΩΝ των συναδέλφων  του Κλάδου μας με κλείσιμο των γραφείων την Πέμπτη 04/02/2016 και συγκέντρωση στην παραλία της Νάξου (πλατεία Μανδηλαρά) 11 πμ.
Η επόμενη ενέργεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, εφ’ όσον προχωρήσει η ψήφιση του εν λόγο ασφαλιστικού νομοσχεδίου, που προωθεί η κυβέρνηση, είναι η αποχή από την υποβολή των δηλώσεων σύμφωνα και με την επικείμενη απόφαση που θα  εξετάσουν οι επικεφαλής όλων των φορέων, που εκπροσωπούν τον κλάδο, σε σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*