Λιμεναρχεία Σύρου και Νάξου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω θυελλωδών ανέμων

Newsroom
25/01/2022 11:55
 
 
 

 

Βόρειοι άνεμοι, εντάσεως 8 μποφόρ πνέουν σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις Κυκλάδες, όπως ανακοίνωσε με έκτακτο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, γεγονός που οδήγησε τις Λιμενικές Αρχές της Σύρου και της Νάξου να προχωρήσουν στην ανακοίνωση λήψης αυξημένων μέτρων λόγω επιδείνωσης του καιρού.

Αποδέκτες των ανακοινώσεων είναι οι Αλιευτικοί Σύλλογοι, οι οποίοι οφείλουν να προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους, ενώ και οι τοπικές αρχές πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα προς παροχή συνδρομής ενεργειών, εφόσον απαιτηθεί.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις Κυκλάδες προβλέπονται με χιονοπτώσεις που θα είναι κατά τόπους πυκνές και από το βράδυ βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

(Visited 174 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.