Νέα αναφορά στη Βουλή από τον Ν. Συρμαλένιο για την κατάργηση των ανταποκριτών του ΟΓΑ στα νησιά

Newsroom
17/02/2022 12:47
 
 
 

Μετά την επιστολή διαμαρτυρίας της Δημάρχου Κέας σχετικά με την κατάργηση της ανταποκρίτριας του ΟΓΑ στο νησί, ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά και την επιστολή του Δημάρχου Αμοργού για το ίδιο ακριβώς θέμα.

Ο κ. Συρμαλένιος ζήτησε να ανακληθεί η σχετική απόφαση του Διοικητή του e- ΕΦΚΑ και να προωθηθεί νομοθετική ρύθμιση, η οποία να εξαιρεί από την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 43 του Ν.4611/2019 τους νησιωτικούς δήμους, ενώ απαντώντας στον κ. Καραΐσκο ανέφερε τα εξής:

«Επιπλέον της αναφοράς με την επιστολή διαμαρτυρία σας που κατετέθη σήμερα (σας εστάλη σε προηγούμενο μαιλ), σας ενημερώνουμε ότι ήδη έχει κατατεθεί Αναφορά του βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ κου Νίκου Συρμαλένιου στις 14/1/2022, ενώ το Υπ. Εργασίας απάντησε στις 11/2/2022 με το συνημμένο έγγραφο -Απάντηση- που σας επισυνάπτεται.
Εμείς δημοσιεύσαμε Δελτίο Τύπου αναφερόμενοι στην Απάντηση του Υπ. Εργασίας, εφόσον καμμιά ουσιαστική λύση δεν δόθηκε. Είμαστε στην διάθεσή σας για συνεργασία και ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα που έχει ανακύψει για τους ασφαλισμένους των νησιών μας».

(Visited 72 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.