Επιδημιολογικός χάρτης: Στο «βαθύ κόκκινο» Άνδρος, Θήρα, Μύκονος Νάξος, Σύρος και Τήνος – Στο «κόκκινο» 5 νησιά (αναλυτικά στοιχεία)

Newsroom
17/02/2022 19:38
 
 
 

 

Αναζωπύρωση της επιδημίας του κορωνοϊού παρουσιάζουν τα νησιά των Κυκλάδων τα μεγαλύτερα από τα οποία είναι στο «επίπεδο 5» βαμμένα με «βαθύ κόκκινο» στον επιδημιολογικό χάρτη με ημερομηνία αναφοράς 15-02-2022.

Επίσης, σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 07 – 13 Φεβρουαρίου 2022, η Μύκονος κατέγραψε ρεκόρ θετικότητας 9,17% και η Περιφερειακή Ενότητα Θήρας πολύ υψηλή θετικότητα με 4,92%.

Ακολουθούν η ΠΕ Νάξου με 3,86%, Σύρου με 3,32%, Μήλου με 3,06%, Πάρου με 2,49%, Τήνου με 2,42% και Κέας – Κύθνου με 2,27%.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία του νέου επιδημιολογικού χάρτη, τα «βαθύ κόκκινα» νησιά των Κυκλάδων είναι η Νάξος, η Σύρος, η Θήρα, η Τήνος, η Άνδρος ενώ στη λίστα προστέθηκε και η Μύκονος.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται οι δήμοι Ιητών, Κέας, Μήλου, Πάρου και Σίφνου. «Πορτοκαλί» νησιά είναι η Αμοργός και η Σέριφος, «κίτρινα» η Ανάφη, η Αντίπαρος, η Κίμωλος, η Κύθνος και η Σίκινος. «Πράσινο» νησί των Κυκλάδων αυτή την εβδομάδα είναι μόνο η Φολέγανδρος.

Αναλυτικά τα «χρώματα» που έχουν βαφτεί οι δήμοι των Κυκλάδων
*(επιδημιολογικός χάρτης με ημερομηνία αναφοράς 15-02-2022)

Αμοργός: πορτοκαλί
Ανάφης: κίτρινο
Άνδρου: βαθύ κόκκινο
Αντιπάρου: κίτρινο
Θήρας: βαθύ κόκκινο
Ιητών: κόκκινο
Κέας: κόκκινο
Κιμώλου: κίτρινο
Κύθνου: κίτρινο
Μήλου: κόκκινο
Μυκόνου: βαθύ κόκκινο
Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: βαθύ κόκκινο
Πάρου: κόκκινο
Σερίφου: πορτοκαλί
Σικίνου: κίτρινο
Σίφνου: κόκκινο
Σύρου-Ερμούπολης: βαθύ κόκκινο
Τήνου: βαθύ κόκκινο
Φολεγάνδρου: πράσινο

 

(Visited 717 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*