Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου για τις ΕΠΜ περιοχών NATURA 2000

Newsroom
14/12/2022 15:38
 
 
 

 

Έκτακτη συνεδρίαση που αφορούσε στην εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών για την προστασία των περιοχών “ΝATURA 2000” πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι Δήμαρχοι των Κυκλάδων, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί παράταση του χρόνου διαβούλευσης για το συγκεκριμένο θέμα και θα εκδοθεί επίσημο δελτίο τύπου από την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης, ο κ. Λεονταρίτης πρότεινε να διεξαχθεί στη Σύρο συνάντηση στις αρχές του 2023 μεταξύ των συναρμόδιων Υφυπουργών, των Δημάρχων, των Βουλευτών και των μελετητών που ασχολούνται με τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια και με την εκπόνηση των Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών του δικτύου “NATURA 2000” προκειμένου να διευκρινιστούν οριστικά προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως να προκύψουν μετά την ολοκλήρωση και εφαρμογή των συγκεκριμένων μελετών.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.