Χρήστος Καφτηράνης από Σύρο και Αντώνης Κουζούπης από Σέριφο, υποψήφιοι με τον Γ. Χατζημάρκο

Newsroom
11/08/2023 20:06
 
 
 

 

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Καφτηράνη στην ΠΕ Σύρου και του Αντώνη Κουζούπη στην ΠΕ Μήλου ανακοίνωσε η παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Καφτηράνης, εκπαιδευτικός και διευθυντής σχολείου στην Σύρο, πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, πρώην αν. Περιφερειακός Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου και Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:
«Η απόφασή μου να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πηγάζει πρωτίστως από την πεποίθησή μου, ότι στη δύσκολη εποχή που ζούμε, η ενεργή συμμετοχή μας ως πολίτες αποτελεί πλέον ανάγκη αλλά και τιμή να μπορώ να προσφέρω στον τόπο που ζω και αγαπώ!

Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερη τιμή η ευκαιρία που μου δίνεται να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” με υποψήφιο και πάλι τον πετυχημένο Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Μαζί με μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων και πετυχημένων επαγγελματικά θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τα νησιά μας και τη ζωή των συμπολιτών μας.

Φίλε Γιώργο σ’ ευχαριστώ! Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας! Πάμε δυνατά – όλοι μαζί -“Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”
• Με σεβασμό και χαμόγελο απέναντι στον πολίτη
• Με ειλικρινές και καθαρό βλέμμα πάνω σε κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα
• Με σοβαρή και υπεύθυνη διεκδικητική παρουσία και με στόχο να συνεχίσουμε το αξιόλογο έργο της προηγούμενης θητείας, δημιουργώντας νέες συνθήκες ακόμη μεγαλύτερης ανάπτυξης των νησιών μας!».

Βιογραφικό Χρήστου Καφτηράνη
Ο Χρήστος Καφτηράνης είναι Εκπαιδευτικός, Διευθυντής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης.
Έχει διατελέσει Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και Αν. Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου.
Είναι Πρόεδρος ΔΕΕΠ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση.

 

Ο κ. Κουζούπης, μηχανολόγος μηχανικός, Πρόεδρος του Συνδέσμου Σεριφίων και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:
«Με μεγάλη μου χαρά και τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Περιφερειάρχη μας, Γιώργου Χατζημάρκου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” και να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος, στο νησί μου, την Σέριφο. Με όπλο μου την αγάπη για τα νησιά μας, και ιδιαίτερα για την Σέριφο, και γνωρίζοντας τα προβλήματα των νησιών μας, σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Μήλου, των Κυκλάδων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

Βιογραφικό Αντώνη Κουζούπη
Ο Αντώνης Κουζούπης είναι Μηχανολόγος Μηχανικός στη Βιομηχανία.
Είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Σεριφίων καθώς και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων.
Σπούδασε στο ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Μηχανολόγων. Υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων.
Είναι παντρεμένος με την επίσης Σεριφιώτισα Ειρήνη Λιβανίου και έχουν δύο κόρες.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 125 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*