Κυκλάδες: 9 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία – Σε ποια νησιά θα γίνουν

Newsroom.
04/07/2024 08:43
 
 
 

Συνεχίστηκε και τον Ιούνιο η επενδυτική δραστηριότητα για νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στις Κυκλάδες. Για τα έργα έχει ήδη εκδοθεί η οικοδομική άδεια ή βρίσκονται σε στάδιο προέγκρισης.

Δείτε τις 9 νέες επενδύσεις του τελευταίου μήνα στις Κυκλάδες, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το bizness.gr:

* Προεγκρίθηκε από την ΥΔΟΜ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Νάξο, το οποίο θα έχει δυναμικότητα 51 δωματίων (135 κλινών). Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 25,5 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Στελίδα, στη Νάξο.

* Ένα ακόμη νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων βρίσκεται «στα σκαριά» στη Νάξο, μετά την προέγκριση της σχετικής οικοδομικής άδειας. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου 5άστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 49 δωματίων, 49 κλινών, με περιμετρική λιθοδομή, υπόγεια και κολυμβητικές δεξαμενές. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 22,75 περίπου στρεμμάτων στον «Άγιο Νικόλαο (Πολυχνίου)», στην περιοχή Σαγκρίου, στη Νάξο.

*  “Στα σκαριά” επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Αντίπαρο. Το έργο αφορά στην ανέγερση ξενοδοχείου δυναμικότητας 41 κλινών. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 15,7 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή Ασπριές, στην Αντίπαρο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Πάρου.

* Προχωρά επένδυση για νέο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, η οποία αφορά στην ανέγερση νέου διώροφου ξενοδοχείου 3 αστέρων με υπόγειο και πισίνες. Αφού εξασφάλισε την σχετική οικοδομική άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας, το νέο ξενοδοχείο βαίνει προς υλοποίηση. Θα γίνει σε έκταση 5,76 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Θόλος Οίας, στην Σαντορίνη.

* Δρομολογείται ένα ακόμη νέο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη. Πρόκειται για την ανέγερση νέου ξενοδοχείου 3 αστέρων, δύο ορόφων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 1,03 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Καμάρι Επισκοπής Γωνιάς, στην Σαντορίνη.

*  «Στα σκαριά» βρίσκεται νέο ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Σαντορίνη. Το έργο αφορά στην ανέγερση νέου ξενοδοχείου 4 αστέρων, δύο ορόφων. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 3 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Περίσσα, στη Σαντορίνη. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Θήρας.

*  Εγκρίθηκε από την ΥΔΟΜ του Δήμου Μήλου επένδυση για νέο ξενοδοχακό συγκρότημα 4 αστέρων, με κολυμβητική δεξαμενή, γήπεδο αντισφαίρισης, ελικοδρόμιο, πέργκολες & λοιπά στοιχεία, καθώς και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 16,11 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Μύτακας-Καταχανάς, στη Μήλο.

* Προχωρά επένδυση για νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μήλο. Το έργο αφορά στην ανέγερση ξενοδοχείου 5 αστέρων με κολυμβητικές δεξαμενές, reception, εστιατόριο, spa, αίθουσα εκδηλώσεων και υπογείους βοηθητικούς χώρους. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 10,5 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Παλαιοχώρι, στη Μήλο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου.

* Δρομολογείται επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Σίφνο. Το έργο αφορά στην προσθήκη χώρων και αλλαγή χρήσης σε ξενοδοχείο. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε έκταση 8,35 περίπου στρεμμάτων, στην περιοχή Αρτεμώνας, στη Σίφνο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική προέγκριση οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου.

Πηγή: bizness.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.748 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*