Καταδίκη της επίθεσης στον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης Σαντορίνης

 
 
 

santorini kaldera ifaisteio

Τον ξυλοδαρμό του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης Σαντορίνης καταδίκασαν απερίφραστα τόσο η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών Θήρας του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το Κίνημα Αλλαγής Σαντορίνης.

«Η εγκληματική αυτή ενέργεια καταδεικνύει εμφανέστατα την ανεξέλεγκτη δράση των οικονομικών συμφερόντων, που απειλούν ακόμα και την ζωή όσων τους αντιστέκονται» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το Κίνημα Αλλαγής ζητά από την Εισαγγελία Κυκλάδων και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου να οδηγήσουν άμεσα τους υπεύθυνους του επεισοδίου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

 

Συντονιστική Επιτροπή ΟΜ Θήρας του ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι στην τρομοκράτηση των δημοσίων λειτουργών»
Καταδικάζουμε απερίφραστα την τραμπουκική επίθεση που έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) εναντίον του προϊσταμένου της Πολεοδομίας Θήρας Ελευθερίου Παπαδόπουλου και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον ίδιο και σε όλους τους εργαζόμενους στη δημόσια διοίκηση του νησιού.
Η εγκληματική αυτή ενέργεια καταδεικνύει εμφανέστατα την ανεξέλεγκτη δράση των οικονομικών συμφερόντων, που με μοναδικό κίνητρο το κέρδος, δεν διστάζουν όχι μόνο να καταστρέφουν παντοιοτρόπως το νησί μας, αλλά να απειλούν ακόμα και την ζωή όσων τους αντιστέκονται.
Τέλος καλούμε τους πολίτες της Σαντορίνης να υπερασπιστούν αξίες και δικαιώματα, πού κατακτήθηκαν με θυσίες, ενάντια σε τέτοιου τύπου «μαφιόζικες επιθέσεις» και πρακτικές.

 

Κίνημα Αλλαγής Σαντορίνης: Καταδίκη του ξυλοδαρμού στην Υπηρεσία Δόμησης Θήρας
Η Δημοτική Οργάνωση Σαντορίνης του Κινήματος Αλλαγής καταδικάζει απερίφραστα τον ξυλοδαρμό του προϊσταμένου της Πολεοδομίας Θήρας στο γραφείο του από 2 αγνώστους.
Η τραμπούκικη επίθεση των 2 αγνώστων δεν πρέπει να μας φοβίζει και να μας τρομοκρατεί, αλλά να βάζει σε σκέψεις τον κάθε πολίτη ότι τέτοια γεγονότα θυμίζουν άλλες εποχές που δεν έχουν καμία σχέση με την τοπική κοινωνία.
Η Εισαγγελία Κυκλάδων και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, θα πρέπει να λειτουργήσουν αποφασιστικά, εφαρμόζοντας το νόμο, ώστε οι υπεύθυνοι του επεισοδίου να οδηγηθούν άμεσα ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*