Συνάντηση εργασίας Λεονταρίτη – Ζώρζου για αναπτυξιακά έργα της Σαντορίνης

 
 
 

leontaritis zorzos ioylios 2018

Με τον δήμαρχο Σαντορίνης Αναστάσιο-Νικόλαο Ζώρζο συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Σύρο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται στον δήμο Θήρας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και κρίσιμα έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας.
Παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων διευθετήθηκε, επίσης, η διαδικασία ίδρυσης πρατηρίου βενζίνης στη Θηρασιά, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση για τον συντονισμό των ενεργειών, σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑ Θήρας, αναφορικά με έργα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σαντορίνης, προτάσσοντας την υλοποίηση της εργολαβίας που αφορά στις υδραυλικές εργασίες και ακολούθως την ασφαλτόστρωση στα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου από τη διασταύρωση του Καρτεράδου μέχρι τη Μεσαριά και από τη διασταύρωση Μεσαριάς – Καμαρίου μέχρι και την είσοδο του αεροδρομίου.

«Να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση»
Ο κ. Ζώρζος ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για το περιστατικό βίας κατά του προϊσταμένου της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου και το ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ από την πλευρά του ο κ. Λεονταρίτης διαβεβαίωσε ότι θα είναι παρών στις συναντήσεις στα αρμόδια υπουργεία, όποτε αυτές προσδιοριστούν.
Ο κ. Λεονταρίτης καταδίκασε το περιστατικό, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η δραματική υποστελέχωση του κρατικού μηχανισμού σε υπηρεσίες κομβικής σημασίας έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις που δε συνάδουν με ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό ευνομούμενο κράτος». Ταυτόχρονα, απαίτησε την πλήρη και γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων της.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*