Γ. Βρούτσης για υποστελέχωση Α.Τ. Θήρας και Μυκόνου: «Η κυβέρνηση εξακολουθεί να “κωφεύει”»

 
 
 

astynomikos peripoliko

Η δραματική έκκληση των δημάρχων Σαντορίνης και Μυκόνου για την επείγουσα στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων των δύο εξαιρετικά δημοφιλών ελληνικών τουριστικών προορισμών αποτέλεσε το θέμα της αναφοράς που κατέθεσε προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βρούτσης κατέθεσε το κοινό έγγραφο των κ.κ. Ζώρζου (δημάρχου Θήρας) και Κουκά (δημάρχου Μυκόνου), οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία, την έντονη ανησυχία και την ανασφάλεια των κατοίκων των δύο νησιών για τα σοβαρά προβλήματα (παραεμπόριο, κλοπές, ασφάλεια, φύλαξη, ρύθμιση κυκλοφορίας) που έχει προκαλέσει η υποστελέχωση των Α.Τ. Θήρας και Μυκόνου και μάλιστα εν μέσω θερινής περιόδου. Επίσης, επανέλαβαν το αίτημα τους για άμεση παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνόμευση στα δυο νησιά.

Βρούτσης: «Με “καλές προθέσεις” δεν λύνονται τα προβλήματα»
«Είναι αδιανόητο, τα δυο δημοφιλέστερα νησιά των Κυκλάδων να αντιμετωπίζονται με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο. Και όλα αυτά καθώς η κυβέρνηση εξακολουθεί να “κωφεύει” στα επανειλημμένα αιτήματά τους για βοήθεια, ενώ δείχνει ανήμπορη να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα, που με δική της ευθύνη προκάλεσε, σε μια χώρα που κάθε μέρα καταρρέει. Δυστυχώς, με ανερμάτιστες πολιτικές, “μεγάλα” ψέματα και “καλές προθέσεις” τα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας δεν λύνονται» δήλωσε ο κ. Βρούτσης.
Όπως υποστήριξε, η ανάγκη αστυνόμευσης και φύλαξης κρίνεται επιβεβλημένη σε Σαντορίνη και Μύκονο, δυο νησιά που αποτελούν την κορωνίδα του ελληνικού τουρισμού παγκοσμίως και που -κατά τους θερινούς μήνες – ο πληθυσμός τους πολλαπλασιάζεται, με αποτέλεσμα τα κρούσματα εγκληματικότητας, κλοπών και παραεμπορίου να αυξάνονται σημαντικά.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*