Στην Αμοργό Συρμαλένιος, Συρίγος και Μανιός

 
 
 

syrmalenios syrigos manios aygoystos 2018

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στην τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Αμοργού παρέστησαν οι τρεις βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός.

Την επόμενη μέρα, οι τρεις βουλευτές συμμετείχαν σε σύσκεψη στο δημαρχείο της Αμοργού, παρουσία του δημάρχου Νίκου Φωστιέρη και του δημοτικού συμβούλου και υπεύθυνου πολιτισμού Παναγιώτη Ψυχογιού. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα του νησιού, με τον δήμαρχο – όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου των βουλευτών – να εκφράζει την ικανοποίηση του για τη θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης στη χρηματοδότηση ζωτικών έργων (όπως η νέα μονάδα αφαλάτωσης στα Κατάπολα, το οδικό δίκτυο, η ανάπλαση του Βυζαντινού οικισμού της Χώρας, η ενίσχυση του εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας, η ολοκλήρωση του σφαγείου κ.α.). Επίσης, εκφράστηκε ικανοποίηση για την στελέχωση του Κέντρου Υγείας, αλλά και για την έγκαιρη στελέχωση των σχολείων.
Κρίσιμο θέμα παραμένει η χρηματοδότηση της εγκατάστασης της Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού στην περιοχή της Αιγιάλης, ένα έργο πνοής για το νησί, αλλά και για την ενίσχυση του τουρισμού, όπως επίσης και η υλοποίηση του αλιευτικού καταφυγίου στα Κατάπολα.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*