Νέα καταγγελία για παστουρωμένο ιπποειδές στη Φολέγανδρο

 
 
 

ippoeides aygoystos 2018 1

Ένα «παστουρωμένο» ιπποειδές εντοπίστηκε στη Φολέγανδρο από επισκέπτη του νησιού, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 146 Ζωοφιλικών Σωματείων.

Αυτές, με τη σειρά τους, απέστειλαν χθες επιστολή προς το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ζητώντας να επιληφθούν άμεσα του θέματος και να γίνουν τα δέοντα όπως ορίζει ο νόμος, καθώς «πρόκειται για ξεκάθαρη μορφή κακοποίησης».
Σημειώνεται ότι η επιστολή κοινοποιείται στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ν. Αιγαίου, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., το Γραφείο του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τον δήμο Φολέγανδρου και τα MMΕ.

ippoeides aygoystos 2018 2

Το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής

ΘΕΜΑ: Έλεγχος και δίωξη για παστουρωμένο ιπποειδές στη Φολέγανδρο
Αξιότιμοι κ.κ.,
η Ομοσπονδία μας ενημερώθηκε ότι επισκέπτης του νησιού, ονόματι Κ. Κελίκος, εντόπισε ιπποειδές με δεμένα πόδια (παστουρωμένο).
Επισήμανε δε, ότι βρίσκεται εκεί κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς στέγαστρο.
Επισυνάπτουμε ακολούθως φωτογραφία του ζώου καθώς και χάρτη της τοποθεσίας που βρίσκεται, προκειμένου να διευκολύνουμε την έρευνά σας.
Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του θέματος, και γίνουν τα δέοντα ως ο νόμος ορίζει, καθώς πρόκειται για ξεκάθαρη μορφή κακοποίησης.
Συνημμένα παραθέτουμε:
1.Την υπ’ αρ. πρωτ. 1837/108300/2.8.2018 Εγκύκλιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων περί «Προστασίας των Ιπποειδών εργασίας»
2.Φωτογραφίες του ζώου και χάρτη της τοποθεσίας

ippoeides aygoystos 2018 3

Για την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (63 Σωματεία) και την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 146 Ζωοφιλικών Σωματείων

Η Πρόεδρος Αναστασία Βυσσίνου Μπομπολάκη
Η Γραμματέας Μαρία Χουστουλάκη

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*