Κάτοικος Τήνου ο άνδρας που η σορός του εντοπίστηκε στο λιμάνι της Σύρου

 
 
 

limeniko skafos3

Κάτοικος Τήνου ήταν ο άνδρας η σορός του οποίου βρέθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Άσπρου, 8 ν.μ. ανατολικά του λιμανιού της Ερμούπολης Σύρου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr πρόκειται για άνδρα Ελληνικής υποκοότητας ο οποίος τα τελευταία 25 περίπου χρόνια ζούσε στην Τήνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν άπορος, με ελαφρά νοητική στέρηση και το τελευταίο διάστημα έπινε αλκοόλ. Πιθανότατα, ζαλίστηκε και έπεσε στη θάλασσα από τον προβλήτα.

Ο άνδρας (ο οποίος δεν έχει συγγενείς) είναι γνωστός όμως στην Τήνο, έχει ήδη αναγνωριστεί από τις περιγραφές που ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο Σύρου και φωτογραφίες από ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά.

Ωστόσο το Λιμεναρχείο Σύρου που ερευνά την υπόθεση, δεν έχει κάνει ακόμα καμία ανακοίνωση για τα στοιχεία του άνδρα αφού περιμένει την επίσημη αναγνώρηση και μαρτυρία αυτών που τον γνώριζαν καλά. 

Ιστορικό

Η σορός του άτυχου άνδρα, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Άσπρου, 8 ν.μ. ανατολικά του λιμανιού της Ερμούπολης Σύρου. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το πλήρωμα του οποίου εντόπισε και ανέσυρε τη σορό και στη συνέχεια τη μετέφερε στο λιμάνι της Σύρου.

Πρόκειται για λευκό άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών, ύψους περίπου 1,65-1,70μ, μέτριας σωματικής διάπλασης, ο οποίος φορούσε μακρύ παντελόνι τζιν σκούρου χρώματος, δερμάτινη ζώνη λευκή, κοντομάνικη κόκκινη μπλούζα και μαύρα αθλητικά αθλητικά παπούτσια. Φορούσε επίσης στο λαιμό του ασημένια καδένα σε σχήμα σταυρού και στο αριστερό του χέρι ένα κομποσκοίνι μαύρο και ένα ρολόι ασημένιο.

Από το Λιμεναρχείο Σύρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αιγαίου.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*