Φωτιά στην περιοχή «Τρύπες» της Άνδρου – Άμεση η κινητοποίηση για την κατάσβεση

 
 
 

trypes aygoystos 2018 2

Φωτιά στην περιοχή «Τρύπες», σε σημείο πάνω από την παραλία του Νημποριού, ξέσπασε προχθές αργά το απόγευμα, από άγνωστης μέχρι στιγμής αιτία.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων δυνάμεων για την κατάσβεση της, καθώς στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου και του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, καθώς και δύναμη της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Άνδρου, με επικεφαλής τον υπεύθυνο Δημήτρη Λάσκαρη, παρόντος και του δημάρχου του νησιού Θεοδόση Σουσούδη.
Παρά την ισχυρή ένταση του ανέμου που έπνεε στην περιοχή, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και τελικά έσβησε, ωστόσο πυροσβέστες και εθελοντές παρέμειναν εκεί για τυχόν αναζωπυρώσεις.

trypes aygoystos 2018 1

 

Έκτακτη συνεδρίαση στο δημαρχείο
Έκτακτη συνεδρίαση με θέμα «Προγραμματισμός και λήψη επιπλέον μέτρων κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2018, σχέδια έκτακτης ανάγκης, και προσδιορισμό προσωρινών χώρων καταφυγής» έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τρίτη 28 Αυγούστου στις 11 το πρωί.
Η σύσκεψη θα γίνει στο δημαρχείο Άνδρου στη Χώρα, υπό τον δήμαρχο κ. Σουσούδη και σε αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων, ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άνδρου, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου, του Λιμεναρχείου Άνδρου, του Α.Τ. Άνδρου, του 4ου Λόχου Εθνοφυλακής, του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, του Δασαρχείου και άλλων υπηρεσιών, αρχών και φορέων.

 

trypes aygoystos 2018 3

trypes aygoystos 2018 4

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*