Ευχαριστίες ΕΚΑΒ προς Κουκά για τη βοήθεια της δημοτικής αρχής Μυκόνου στα αποσπασμένα πληρώματα

 
 
 

ekavpic

Διαμονή και διατροφή στα αποσπασμένα μέλη των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ εξασφάλισε για ακόμη μια χρονιά η δημοτική αρχή Μυκόνου, με τη συνδρομή επιχειρηματιών του νησιού.

Η πρωτοβουλία αυτή συνέβαλε στο να μην προκύψουν κενά στις βάρδιες του ΕΚΑΒ, οι οποίες – όπως αναφέρει δελτίο Τύπου του δήμου Μυκόνου – «λειτούργησαν υποδειγματικά και πλήρως στελεχωμένες, παρέχοντας απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου και κατά τη φετινή τουριστική περίοδο».
Αναγνωρίζοντας την συμβολή και τη σημαντική βοήθεια στο έργο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, η διοίκηση του ΕΚΑΒ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον δήμαρχο Μυκόνου κ. Κουκά, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι τέτοιες ενέργειες «λαμβάνουν μορφή κοινωνικής προσφοράς στο σύνολο» και «αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους λοιπούς φορείς του νησιού».
Από την πλευρά του, ο κ. Κουκάς δήλωσε ότι, ως Μυκονιάτης δήμαρχος, έκανε απλά το καθήκον του «το οποίο και υπερβαίνει τα στενά πολιτικά, κομματικά ή γραφειοκρατικά γρανάζια του κεντρικού κράτους».
«Η Μύκονος έπρεπε να έχει στελεχωμενες βάρδιες του ΕΚΑΒ και για να γίνει αυτό, θα έπρεπε κάποιος να εξασφαλίσει σε αυτούς τους ανθρώπους, που στην κυριολεξία χαρίζουν ζωή με το έργο τους, τα αυτονόητα, στέγη και διατροφή! Αφού δεν το έπραξαν τα συναρμόδια Υπουργεία, το έκανα εγώ, όπως άλλωστε συμβαίνει με πληθώρα αποσπασμένων στα σώματα ασφαλείας και τις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, που καλούνται να εργαστούν στη Μύκονο» επισήμανε σχετικά.
Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τόσο τα πληρώματα του ΕΚΑΒ «που εργάστηκαν και εργάζονται με ζήλο και αυταπάρνηση στη Μύκονο, καθώς η συμβολή τους στη διάσωση ανθρωπίνων ζώων είναι κάτι παραπάνω από σημαντική», όσο και το Παράρτημα του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης (που αποτελεί το συντονιστικό κέντρο για το ΕΚΑΒ στο Αιγαίο) για την «άψογη συνεργασία».

 

Η ευχαριστήρια επιστολή του ΕΚΑΒ προς τον δήμαρχο Μυκόνου

epistoli ekab koykas septembrios 2018

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*