Το Survivor στην Άνδρο για το μικρό Ιωάννη

 
 
 

make a wish andros 5

Το «Make-A-Wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποίησε την επιθυμία του μικρού Ιωάννη και έφερε στην Άνδρο το δημοφιλές «Survivor» και αγαπημένους συμμετέχοντες του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Άνδρου συνέβαλε με χαρά στη διοργάνωση της όμορφης εκδήλωσης στην παραλία του Αγίου Πέτρου, υποστηρίζοντας τον σκοπό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που ενισχύει τον αγώνα των παιδιών για ζωή, προσφέροντάς τους χαρά, δύναμη και ελπίδα.

make a wish andros 1

Ο 9χρονος Ιωάννης ζήτησε να βιώσει μαζί με τους συμμαθητές του την εμπειρία του «Survivor» και η καλή «νεράιδα» του «Make-A-Wish» Ελλάδος ανέλαβε να πραγματοποιήσει την ευχή του. Έξι αγαπημένοι παίκτες του παιδιού επέστρεψαν στον στίβο της μάχης, αυτήν τη φορά όχι στον Άγιο Δομίνικο της Καραϊβικής, αλλά στον Άγιο Πέτρο της Άνδρου. Το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου, στις 17.00, σε μία τεράστια πίστα αγωνισμάτων, που στήθηκε σύμφωνα με την επιθυμία του, η ομάδα του Ιωάννη κέρδισε, γεγονός που σκόρπισε ενθουσιασμό στο κοινό που είχε συγκεντρωθεί.

make a wish andros 2

Οι παίκτριες και οι παίκτες του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης, αλλά και όλοι οι Ανδριώτες που παρευρέθηκαν στην παραλία του Αγίου Πέτρου, υποδέχτηκαν με χαρά τους ιθύνοντες του «Make-A-Wish» και αυτούς του Survivor. Συγκίνηση, χαρά, ενθουσιασμός για ένα παιδί, έναν «μαχητή της ζωής», που είδε το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα χάρη στην αξιέπαινη πρωτοβουλία και το εξαιρετικό έργο του «Make-A-Wish».

make a wish andros 3

Στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, καθώς μέλη της δημοτικής αρχής μεταξύ των οποίων, η Αντιδήμαρχος Γαυρίου κυρία Νίκη Μαμάη, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών. Ο Δήμος Άνδρου ευχαριστεί θερμά την πρόεδρο κυρία Αναστασία Μανιά και τους εθελοντές του «Make-A-Wish», καθώς και τους συντελεστές του Survivor, γιατί κατάφεραν να προσφέρουν στιγμές χαράς και ευτυχίας στον μικρό Ιωάννη.

make a wish andros 4

Η άψογη συνεργασία με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, αποτυπώθηκε στα κολακευτικά τους λόγια τόσο για την πολύτιμη βοήθεια εκ μέρους του Δήμου Άνδρου και των τοπικών αρχών, όσο και για τις ομορφιές του νησιού και τη θετική ανταπόκριση των ανθρώπων του.

make a wish andros 6

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*