Σύρος: Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή νέου επιβατικού λιμένα

 
 
 

master plan egkrisi tropopoihseon 1

Την οριστικοποίηση των τελικών τροποποιήσεων στο Master Plan του λιμένα Ερμούπολης ανακοίνωσε χθες, μέσω ανάρτησης του στο Facebook, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά στην «πύλη εισόδου» του νησιού, δηλαδή το λιμάνι του.

Η οριστικοποίηση των τροποποιήσεων έγινε σε διευρυμένη τεχνική σύσκεψη, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού, του Γ.Γ. Λιμενικών Υποδομών Χρήστου Λαμπρίδη, του Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης Γιώργου Τζιάλλα, και υπηρεσιακών στελεχών των συναρμόδιων υπουργείων.

master plan egkrisi tropopoihseon 2
Η έγκριση του Master Plan, ουσιαστικά, ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή του καινούργιου επιβατικού λιμένα της Σύρου και την μεταφορά της ακτοπλοΐας στην περιοχή των παλαιών εργοστασίων «Λαδόπουλου».

master plan egkrisi tropopoihseon 3
«Πoια το μεγαλύτερο αναπτυξιακό και τουριστικό έργο της Σύρου, για το πρώτο λιμάνι του Αιγαίου, που εντός του 2018, θα διαθέτει εγκεριμένο και αδειοδοτημένο Master Plan» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο κ. Μαραγκός.

(φωτό: από τη σελίδα του κ. Μαραγκού στο Facebook)

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*