Μήνυμα αγάπης από την Σύρο για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

 
 
 

syros xristoygenna 2018 2

Ξεκίνησε και επίσημα το περασμένο Σάββατο στη Σύρο η εορταστική περίοδος, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η οποία έγινε με την υπόκρουση χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Παιδική Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων.

Ταυτόχρονα, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων έστειλε μήνυμα αγάπης, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες δώρα για παιδιά που έχουν ανάγκη.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές, τους γονείς και τους δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του νησιού, τα οποία «υιοθέτησαν» και στόλισαν για μία ακόμη χρονιά το δικό τους δέντρο, κυρίως όμως του ευχαρίστησαν γιατί «μοίρασαν» ελπίδα και χαμόγελα.

syros xristoygenna 2018 3
Τα δώρα που συγκεντρώθηκαν, ως αποτέλεσμα της αλληλεγγύης και της ευαισθητοποίησης της συριανής κοινωνίας, πρόκειται να μοιραστούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου, στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Τέλος, ο δήμος ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης (INTERAMERICAN, ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Stores, Blue Star Ferries, ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ) για την πολύτιμη αρωγή τους, όπως επίσης και στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την κάλυψη της εκδήλωσης.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*