Αφιέρωμα της VOGUE Βραζιλίας στη Μύκονο

 
 
 

dimos mykonou

Νοερό ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Μύκονο θα κάνουν οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες της VOGUE Βραζιλίας, καθώς το εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου κοσμεί το «Νησί των Ανέμων», ενώ στις μέσα σελίδες φιλοξενείται 20σέλιδο αφιέρωμα.

Ο συγκεκριμένος τρόπος προβολής του τουριστικού προϊόντος της Μυκόνου εντάσσεται στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών της δημοτικής αρχής, έχοντας ως target group τους επισκέπτες που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική και τη Βραζιλία ειδικότερα.
Το έδαφος είχε προετοιμαστεί ήδη από τον Οκτώβριο, όταν βρέθηκε στη Μύκονο συνεργείο του δημοφιλούς περιοδικού, αποτελούμενο από δημοσιογράφους και φωτογράφους, προκειμένου να απαθανατίσουν τις ομορφιές του νησιού και να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους μέσα από συνεντεύξεις.
Επιπλέον, τον Σεπτέμβριο, ο δήμαρχος κ. Κουκάς είχε συναντηθεί με τον Πρέσβη της Βραζιλίας κ. Νέτο, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας-Βραζιλίας και την ανάληψη πρωτοβουλιών για υλοποίηση κοινών δράσεων με βασικό άξονα την ενδυνάμωση του τουριστικού, πολιτιστικού και τεχνολογικού προϊόντος των δυο τόπων.

«Το αποτέλεσμα δικαιώνει τη Μύκονο»
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος, «το αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως τη Μύκονο και της παρέχει μια εξαιρετική προβολή στην πολύ σημαντική αγορά της Βραζιλίας».
Για την επίτευξη της επιτυχημένης φιλοξενίας της βραζιλιάνικης αποστολής, άκρως σημαντική ήταν στήριξη της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, καθώς και η συμβολή της κας Δελλαπόρτα, μέλους της επιτροπής τουρισμού, αλλά και όλων των επιχειρηματιών του νησιού που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του δήμου Μυκόνου, μετατρέποντας τη φιλοξενία σε εμπειρία.
Ο Δήμος δεν παρέλειψε, επίσης, να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην Qatar Airways και την Aegean Airlines, που συνέβαλαν στη μετάβαση όλου του συνεργείου της VOGUE Βραζιλίας στη Μύκονο.

«Η προβολή της Μυκόνου μέσα από τις σελίδες του σημαντικότερου περιοδικού μόδας και life and style παγκοσμίως, όπως είναι η VOGUE και συγκεκριμένα η VOGUE Βραζιλίας, αποτελεί ένα πρώτο βήμα προβολής του τουριστικού προϊόντος της Μυκόνου στη Λατινική Αμερική, που θα συμβάλλει με επιτυχία στο άνοιγμα μιας σημαντικής τουριστικής αγοράς όπως αυτή της Βραζιλίας. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την εδραίωση της Μυκόνου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού παγκοσμίως» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς.

mykonos.brasil.vogue

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*