Δημοπρατούνται τα δίκτυα ύδρευσης στο Εμπορείο της Σαντορίνης

 
 
 

afalatosi firon

Δημοπρατείται το έργο «Δίκτυα Ύδρευσης Εμπορείου Θήρας», στο πλαίσιο της Πράξης «Ύδρευση Εμπορείου Θήρας» (συνολικού προϋπολογισμού 4.274.000€), του οποίου η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ενέκρινε τα σχέδια των τευχών δημοπράτησης και τη διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί.

Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση μονάδας αφαλάτωσης στη Δημοτική Κοινότητα Εμπορείου, με ελάχιστη δυναμικότητα παραγωγής πόσιμου νερού 2.000 m³ ημερησίως, που θα λειτουργεί με δύο ανεξάρτητες γραμμές, δυναμικότητας 1.000 m³ ημερησίως η κάθε μία. Προβλέπονται, επίσης, τρία αντλιοστάσια, 2.650 μ. δίδυμων καταθλιπτικών αγωγών και 30.000 μ. νέων αγωγών ύδρευσης.
Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 3.890.000€. Το επιπλέον ποσό της δημόσιας δαπάνης, ύψους 384.000€, θα χρηματοδοτηθεί από συμμετοχή φορέα.
Το έργο είναι ενταγμένο στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» και συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 28 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*