Στη Διεθνή Έκθεση Athens International Tourism Expo 2018 ο δήμος Κέας

 
 
 

aite dimos keas8

Ο φυσικός πλούτος της Κέας και οι δραστηριότητες που προσφέρει στο πλαίσιο εναλλακτικών μορφών τουρισμού (όπως π.χ. ο περιπατητικός), εντυπωσίασαν όσους προσήλθαν στο περίπτερο του νησιού, το οποίο συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Athens International Tourism Expo 2018 υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Τουριστικοί πράκτορες, travel bloggers, δημοσιογράφοι στον τομέα του τουρισμού και άλλοι επαγγελματίες, αλλά και εν δυνάμει επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν βίντεο από την Κέα και να ενημερωθούν για όσα προσφέρει το νησί, ενώ τους δόθηκε και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

aite dimos keas13

Σε σχετική ανάρτηση αναφέρεται ότι η παρουσία του Δήμου Κέας (και) στη συγκεκριμένη έκθεση, «εντάσσεται στον τουριστικό στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάδειξη του νησιού ως διεθνή τουριστικό προορισμό, την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί μέσω της ανάδειξης του διευρυμένου δικτύου μονοπατιών και της προστατευόμενης περιοχής “Natura”, του αγροτουρισμού, του καταδυτικού τουρισμού, καθώς και τη γνωριμία του επισκέπτη με την τοπική γαστρονομία, την τζιώτικη ύπαιθρο και τη μοναδική πολιτισμική κληρονομιά».

aite dimos keas22

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*