Εορταστικά δρώμενα από τον Εμπορικό Σύλλογο Σύρου

 
 
 

paramoni xristoygennon 11

Την πεζοδρόμηση της οδού Σταματίου Πρωΐου στο κέντρο της Ερμούπολης προκειμένου να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα τα εορταστικά δρώμενα που έχει προγραμματίσει, ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, η πεζοδρόμηση της οδού Σταματίου Πρωΐου από την αρχή της έως την οδό Κέας (το επονομαζόμενο και «στενό του Αθυμαρίτη») θα γίνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, όπως επίσης την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου.
Ειδικότερα, την παραμονή των Χριστουγέννων από τις 11:00 έως τις 14:00 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επίσης από τις 11:00 έως τις 14:00, στις οδούς Θυμάτων Σπερχειού, Πρωτοπαπαδάκη και Σταματίου Πρωΐου («στενό Αθυμαρίτη») θα υπάρχει μουσική κάλυψη, διασκεδαστές με εορταστικά δρώμενα, γλυκίσματα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων καλύπτει οικονομικά ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης.
«Ο Σύλλογος, για άλλη μια φορά, είναι κοντά στους καταναλωτές και επισκέπτες και με αυτές τις πρωτοβουλίες του, αποσκοπεί στην μετάδοση του εορταστικού κλίματος, καθώς και στην αύξηση της επισκεψιμότητας στα καταστήματα. Να σημειωθεί, επίσης, ότι υπήρξε πρόθεση, για την τοποθέτηση εορταστικών φωτιστικών στο κέντρο της Ερμούπολης που ανήκουν στον Σύλλογο. Η προσπάθεια προγραμματισμού του στολισμού, ξεκίνησε από τις αρχές Νοεμβρίου αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό μιας και ο Δήμος επικαλέσθηκε έλλειψη του κατάλληλου προσωπικού για την τοποθέτησή τους» αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου στην ανακοίνωση του.
Σημειώνεται ότι, κατόπιν συνεννόησης του Συλλόγου με τον Διοικητή της Αστυνομίας, τα μέτρα της αστυνόμευσης για τη στάθμευση των αυτοκινήτων τις προαναφερόμενες μέρες στην οδό Σταματίου Πρωΐου θα είναι πιο εντατικά.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*