Παρουσίαση της Σύρου στο αμερικανικό περιοδικό “Travel+Leisure Magazine”

 
 
 

Αφιέρωμα στη Σύρο το “Travel+Leisure Magazine”, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά περιοδικά στην αμερικανική βιομηχανία ταξιδίων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Μέσα από χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό και γλαφυρές περιγραφές, η Σύρος προβάλλεται και αναδεικνύεται ως ιδανικός τουριστικός προορισμός, ενώ παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά στην ιστορία και στο πολιτισμικό απόθεμα του νησιού. Το συγκεκριμένο αφιέρωμα αναμένεται να συμβάλλει στην προσέλκυση επισκεπτών από τις ΗΠΑ, καθώς λόγω της μεγάλης απήχησης του “Travel+Leisure Magazine”στο αμερικανικό κοινό και στην παγκόσμια αναγνωρισιμότητά του, τα μέρη που έχουν – κατά καιρούς – προβληθεί στο περιοδικό, παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τουριστικής τους επισκεψιμότητας.

Σημειώνεται ότι το αφιέρωμα στη Σύρο προέκυψε έπειτα από συνάντηση που είχε τον Ιούλιο του 2018 η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Θωμαή Μενδρινού με την κα Eleni Gage, εκπρόσωπο του περιοδικού “Travel + Leisure Magazine”. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης (η οποία έγινε στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του Τμήματος Πολιτισμού του δήμου Σύρου – Ερμούπολης και των επαφών του με όλους τους πολύτιμους συνεργάτες του που δρουν σε Ελλάδα και εξωτερικό), η κα Μενδρινού παρουσίασε στην κα Gage το πολιτιστικό πρόγραμμα του 2019, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας.

Από την πλευρά του, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Peter Tiboris για την πολύτιμη συμβολή του στην επαφή του Τμήματος Πολιτισμού με την Eleni Gage, τη δημοσιογράφο Jennifer Salerno, καθώς και όλους τους συνεργάτες του “Travel + Leisure Magazine” για το εξαιρετικό αφιέρωμά τους στη Σύρο.

travel leisure syros 1travel leisure syros 2travel leisure syros 3travel leisure syros 4travel leisure syros 5

(Visited 29 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*