Συνάντηση υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Καζαντζάκη με τον Λιμενάρχη Σύρου

 
 
 

Συνάντηση με τον Λιμενάρχη Σύρου Γιάννη Βαμβακούση είχε η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Καζαντζάκη, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς του νησιού.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Λιμεναρχείο της Σύρου, στην οποία το παρών έδωσαν επίσης οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» κ.κ. Χάικε Σούρα και Γιάννης Καραβέβας, η κα Καζαντζάκη και ο κ. Βαμβακούσης είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Λιμενικής Αρχής της Σύρου.
Η έγκριση του master plan του λιμένα Ερμούπολης, η αλλαγή στη θέση του ακτοπλοϊκού λιμένα, η βελτίωση υποδομών για την υποδοχή μεγαλύτερων κρουαζιερόπλοιων, η φιλοξενία σκαφών αναψυχής, αλλά και το μείζον θέμα του κυκλοφοριακού ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση, με την κα Καζαντζάκη να επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Η Λιμενική Αρχή, εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων της, εποπτεύει, σύμφωνα με την νομοθεσία, το λιμένα και την χερσαία ζώνη, όπου φορέας διαχείρισης τους είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου».
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, η επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα η Σύρος» ευχαρίστησε τον Λιμενάρχη Σύρου για την ενημέρωση και ζήτησε να μεταφέρει τις ευχαριστίες της ίδιας και των μελών του συνδυασμού της σε όλα τα στελέχη του Λιμεναρχείου, τα οποία υπηρετούν στο νησί, για την άριστη συνεργασία που έχουν με τους δημότες και τους επισκέπτες της Σύρου.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*