Στη Σαντορίνη μεταβαίνει ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

 
 
 

Στο νησί της Σαντορίνης θα βρίσκεται αύριο ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, προκειμένου – σε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες του Επαρχείου και του Δήμου – να επιληφθούν των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη μεγάλη θεομηνία.

Η είδηση αυτή προέκυψε από τη συνάντηση που είχε σήμερα ο κ. Λεονταρίτης με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα της επαρχίας Θήρας, αλλά κυρίως οι εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία του περασμένου Σαββάτου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Αεροδρομίου.

Η επίσκεψη του κ. Λεονταρίτη στη Σαντορίνη έχει επίσης, σκοπό την άμεση δρομολόγηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για την αποκατάσταση των ζημιών.

Μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης, ο κ. Δαρζέντας δήλωσε: «Κάθε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, μόνο εποικοδομητική μπορεί να χαρακτηριστεί. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα, γιατί πάντα ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα του υποβάλλουμε και παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας, η επαρχία Θήρας βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες του. Η δε, παρουσία του και με την ιδιότητα του Επάρχου είχε θετικότατα αποτελέσματα για την Σαντορίνη και την Περιφερειακή Ενότητα».

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*