Την παρουσία Εισαγγελέα στη Μύκονο για το καλοκαίρι ζήτησε ο Κωνσταντίνος Κουκάς

 
 
 

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει για την πάταξη των φαινομένων ανομίας και παραβατικότητας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ζήτησε την παρουσία Εισαγγελέα κατά τους θερινούς μήνες στο νησί.

Ειδικότερα, σε συνέχεια του αιτήματος που απέστειλε από τις 14 Φεβρουαρίου 2019 στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και μετά από ενέργειες της τελευταίας, ο κ. Κουκάς συναντήθηκε με τον Εισαγγελέα Εφετών στη Σύρο προκειμένου να συζητήσει το μείζον θέμα της ασφάλειας στη Μύκονο. Όπως επισήμανε ο δήμαρχος, ο ιδιαίτερα αυξημένος αριθμός επισκεπτών κατά τη θερινή περίοδο και η υποστελέχωση του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού επιβάλλουν την παρουσία Εισαγγελέα στο νησί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τονίζοντας ότι – για προφανείς λόγους – ο Δήμος Μυκόνου διατίθεται να εξασφαλίσει τη διαμονή, εφόσον ζητηθεί.

Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου Σύρου, ο κ. Κουκάς δήλωσε: «Είναι βέβαιο ότι η παρουσία Εισαγγελέα στη Μύκονο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που θα μπορεί να συντονίζει όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, πέραν της αστυνομίας, θα συμβάλλει καθοριστικά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση αυτόφωρων αδικημάτων και θα τονώσει ακόμα περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας στο νησί, το οποίο αποτελεί βασική προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας κοινωνίας».

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*