«Δήμαρχος της χρονιάς 2019» ο Γιώργος Μαραγκός

 
 
 

«Δήμαρχος της χρονιάς για το 2019» αναδείχθηκε ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης (Α.Ε.Β.Τ), με την αιγίδα της Ένωσης Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου.

Στην εκδήλωση – θεσμό «Προσωπικότητες 2019» συμμετείχαν προσωπικοτήτες από το χώρο της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, των τεχνών, της κοινωνίας, του πολιτισμού, των επιστημών και της επιχειρηματικότητας, ενώ εκτός από τον κ. Μαραγκό, βραβεύτηκαν ακόμη έντεκα πρόσωπα με σημαντικό έργο και δράση σε συγκεκριμένους τομείς.

maragkos dimarxos tis xronias 2

Ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης ανέφερε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Η ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τον Δήμο και το νησί μας, αντανακλά στην προσπάθεια πολλών ανθρώπων. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνεργάτες μου, τους αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και τους συνεργάτες στο γραφείο μου, χωρίς τους οποίους η βράβευση ως “Δήμαρχος της χρονιάς για το 2019” δεν θα μπορούσε να κατακτηθεί […] Ευχαριστούμε θερμά την Ακαδημία για αυτήν τη σημαντική διάκριση που αποτελεί διάκριση της Σύρου, αναγνωρίζοντας το έργο που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Έργο του οποίου την πατρότητα κανείς δεν μπορεί να καπηλευθεί μιας που αποτελεί κατάκτηση του νησιού μας και των κατοίκων του».

(φωτό από τη σελίδα του κ. Μαραγκού στο Facebook)

(Visited 30 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*