“Ανεβάζει στροφές” ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας

Άκης Αξαόπουλος
14/06/2019 16:45
 
 
 

 

Ανεβάζει στροφές τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες Φίλιππος Φόρτωμας, καθώς μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο 38χρονος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή κάνεις συνεχείς επισκέψεις στα νησιά, δίνοντας έμφαση στην απευθείας επαφή του με τους πολίτες. Σίφνος, Μήλος, Σέριφος, Τζιά, Κύθνος, Ίος και Φολέγανδρος ήταν οι προορισμοί των τελευταίων ημερών.

Εκεί, είχε στοχευμένες επαφές με επιχειρηματίες του τουρισμού και της εστίασης αλλά και αλιείς, τομείς στους οποίους η Νέα Δημοκρατία δίνει ιδιαίτερη έμφαση για την επόμενη μέρα. Παράλληλα άκουσε τους εργαζόμενους και τα προβλήματα τους, συναντήθηκε με τοπικά γαλάζια στελέχη.

Αίσθηση προκάλεσε η άμεση επικοινωνία του ιδίου με τους πολίτες, καθώς φρόντισε να γυρίσει πολλές γειτονιές και να συνομιλήσει με πολλούς Κυκλαδίτες και κυρίως νέους. Τις επόμενες μέρες ετοιμάζει μπαράζ επισκέψεων σε όλα τα νησιά, ενώ όπως ακούγεται έντονα πλέον στις τοπικές κοινωνίες με τις καθημερινές περιοδείες έχει αναπτύξει μία σοβαρή δυναμική για την υποψηφιότητα του.

Είναι αυτό που ψιθυρίζουν οι ντόπιοι «βάζει αέρα στα πανιά του»…..

(Visited 314 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*