Σεμινάριο για την Υγιεινή και την Ασφάλεια Τροφίμων στη Σύρο

Άκης Αξαόπουλος
18/06/2019 12:39
 
 
 

 

Τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) στη Σύρο ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Εισηγητής του σεμιναρίου, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Ιουνίου (09:00-14:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, είναι ο Νίκος Γκιώνης.

Η εκπαίδευση αφορά σε επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων της χώρας, για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών, σε όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007).

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

*Κόστος συμμετοχής: 100€/άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30€ υπέρ του ΕΦΕΤ) *Πληροφορίες και υποβολή Αίτησης: https://www.e-kyklades.gr/articles/efet ή στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτ. 4) – Τμήμα Κατάρτισης.
*Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Latest Post