Σύσκεψη φορέων Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κυκλάδων στην Ερμούπολη

Άκης Αξαόπουλος
12/08/2019 00:37
 
 
 

 

 

Συνεδρίαση με θέμα «Λήψη πρόσθετων μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας λόγω πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς, κατ. 4 στην Π.Ε. Κυκλάδων» πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο.

Η συνεδρίαση συγκλήθηκε μετά από σχετική πρόσκληση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, της Α.Δ.Α. (Δ/νση Δασών Ν. Κυκλάδων και Δ/νση Πολιτικής Προστασίας) , Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ν. Αιγαίου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Ερμούπολης, Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ν. Αιγαίου, Δ/νση Αστυνομίας Κυκλάδων, 6η ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛΑΚΤ, Λιμεναρχείο Σύρου, Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και εθελοντικές οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Κυκλάδων.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη, συζητήθηκαν τα παρακάτω:
*Θέματα ετοιμότητας και επιφυλακής των υπηρεσιών καθώς και πρόσθετα μέτρα
*Παροχή μέσων και προσωπικού
*Θέματα ενημέρωσης και προφύλαξης των πολιτών
*Θέματα ενημέρωσης αγροτών και μελισσοκόμων
*Ενημέρωση και κινητοποίηση των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας

Παρακαλούνται και πάλι οι πολίτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων), να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους.

(Visited 71 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*