Στην Αθήνα δύο από τα παιδιά που επέβαιναν στο πλοίο που προσάραξε στην Κέα

σκάφος Λιμενικού
Newsroom
31/03/2020 13:07
 
 
 

 

Στην Αθήνα διακομίστηκαν προχθές από την Κέα 2 παιδιά εκ των παρανόμως εισερχόμενων προσώπων που βρέθηκαν στο νησί μετά την προσάραξη πλοίου στο λιμάνι της Κορησσίας.

Το ένα διακομίστηκε λόγω ατυχήματος και το άλλο λόγω υψηλού πυρετού. Υποβλήθηκαν σε εξέταση για κορωνοϊό και, σύμφωνα με ενημέρωση από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο (Π.Π.Ι.) Κέας, τα δείγματα ήταν αρνητικά. Και τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

Τις ευχαριστίες του προς το Λιμενικό Σώμα, την Αστυνομία και το Π.Π.Ι. Κέας για την συνεργασία τους και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης εξέφρασε ο Δήμος του νησιού, ο οποίος δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, βοηθώντας με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Επίσης, ο Δήμος Κέας έκανε γνωστό πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για το ζήτημα της μεταφοράς των 196 παρανόμως εισερχόμενων προσώπων και είναι εν αναμονή ενημέρωσης για το πότε θα πραγματοποιηθεί.

«Οι αρμόδιες αρχές είναι σε επαγρύπνηση και συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώνεστε από το επίσημο site του Δήμου μας» επισημαίνεται σε ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:
«Παρακαλούμε όπως όλοι μας προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συμπολίτες μας από πλαστές ειδήσεις και φημολογία. Η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι τουλάχιστον επικίνδυνη. Από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κέας μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα, αμέσως μόλις και εμείς ενημερωθούμε επισήμως».

 

(Πηγή: kea.gr)

(Visited 148 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*