Ανακοίνωση Κ. Κουκά για τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα

Κωνσταντίνος Κουκάς δήμαρχος Μυκόνου
Άκης Αξαόπουλος
05/04/2020 21:29
 
 
 

 

Η σημερινή ανακοίνωση επιπλέον μέτρων για το νησί μας και ειδικότερα η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 8 το πρωί και οι περιορισμοί στις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας αποτελούν ένα ακόμη δύσκολο, αλλά απαραίτητο μέτρο για τη μέγιστη δυνατή θωράκιση του νησιού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Η Πολιτεία για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες επιδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της και λαμβάνει δραστικά μέτρα για την προστασία του νησιού. Σε αυτή τη συγκυρία αυτό που οφείλουμε όλοι είναι να πειθαρχήσουμε, αλλά και να στηρίξουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Από την πλευρά μας θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη λειτουργία της δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης το «Δίχτυ Αγάπης» για την παροχή φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι μαζί και αυτό το κάνουμε πράξη καθημερινά. Στο σημείο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συντονιστικού Πολιτικής Προστασίας, όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους ιδιώτες χορηγούς και όλους τους πολίτες για την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που δείχνουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

(Visited 419 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*