Προβολή της Αμοργού στην ΕΡΤ για τουρισμό και κινηματογράφο

Άκης Αξαόπουλος
04/06/2020 13:44
 
 
 

 

Με τρεις ζωντανές συνδέσεις στην ΕΡΤ 1 και στην ΕΡΤ3 προβλήθηκε η Αμοργός τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα με αφορμές την επανεκκίνηση του τουρισμού και την είδηση για τα γυρίσματα διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής στο νησί, φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Αμοργού κ. Ελευθέριος Καραΐσκος, στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Κάθε μέρα Ελλάδα» της ΕΡΤ3.

Ο Δήμαρχος Αμοργού κάλεσε τους τηλεθεατές να επιλέξουν για τις διακοπές τους την Αμοργό ως έναν αυθεντικό αλλά και ασφαλή προορισμό με ξεχωριστές ομορφιές και μοναδική φιλοξενία. Αναφέρθηκε στα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής «Tochter», γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στην Αμοργό από τις 20 Ιουνίου και στην παγκόσμια προβολή που προσδοκά να κρδίσει το νησί από την προβολή της.

Στην ΕΤ3 και στην εκπομπή «Με μέτρο» φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης τουριστικών κατοικιών στην Αμοργό κ.Νίκος Φαρόπουλος, τονίζοντας την απλότητα και την αυθεντικότητα της Αμοργού ως ελκυστικό προορισμό διακοπών.

(Visited 72 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.