Δήμος Μυκόνου: Λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για την πανδημία

Άκης Αξαόπουλος
04/12/2020 01:47
 
 
 

 

Ο Δήμος Μυκόνου, ανταποκρινόμενος στις συνθήκες ανασφάλειας και αβεβαιότητας που έχει προκαλέσει στους πολίτες η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια του lockdown τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για την πανδημία, με εθελοντική προσφορά Ψυχιάτρου – Ψυχοθεραπευτή.

Η υπηρεσία διατίθεται ανώνυμα και δωρεάν στο τηλεφωνικό κέντρο με τον αριθμό 2289360169, από τις 12:00 έως τις 14:00 και από τις 21:00 έως τις 23:00 καθημερινά για όλους τους δημότες της Μυκόνου.

Η κοινωνική αυτή προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο της υποστηρικτικής δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, «Δίχτυ Αγάπης», την οποία ο Δήμος Μυκόνου δημιούργησε για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής από τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, δήλωσε σχετικά:

«Διανύουμε μια περίοδο στην οποία αντιμετωπίζουμε μια πρωτοφανή διεθνή υγειονομική κρίση και από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε ότι κανένας συμπολίτης μας δεν θα είναι μόνος του.
Στο πλαίσιο αυτό με τη λειτουργία της γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης θέλουμε να στηρίξουμε όσους συμπολίτες μας αισθάνονται άγχος, ανασφάλεια και αβεβαιότητα σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Ψυχίατρο – Ψυχοθεραπευτή, Θάνο Πασπάτη, για την εθελοντική προσφορά του στη λειτουργία αυτής της γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης των δημοτών μας».

(Visited 46 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*