Κυκλάδες: Διαδικτυακή εκδήλωση της ΚΝΕ για τα ναρκωτικά

Άκης Αξαόπουλος
12/12/2020 22:55
 
 
 

 

Διαδικτυακή εκδήλωση-παρουσίαση της έκδοσης <<Με το ΚΚΕ μπροστά για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό, Για μια κοινωνία ελεύθερη απο ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα ναρκωτικά>>, του τμήματος κατά των ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ διοργανώνουν οι Οργανώσεις Κυκλάδων της ΚΝΕ, την Κυριακή 13 Δεκέμβρη στις 18.00.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Σοφία Σκλαβενίτη, επικεφαλής του τμήματος ενάντια στα ναρκωτικά του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα ακολουθήσει πλούσια συζήτηση επί του θέματος.

Για το ΚΚΕ και την ΚΝΕ η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά είναι υπόθεση πρώτης γραμμής και συνδέεται με την πολιτική πρόταση διεξόδου του κόμματός μας. Συνδέεται με την ανατροπή του καπιταλισμού και την εγκαθίδρυση της εργατικής λαικής εξουσίας στη χώρα μας.

Το ΚΚΕ προβάλλει ένα σύνολο θέσεων ενάντια στα ναρκωτικά, επιδιώκει η νεολαία του τόπου μας να έχει καθαρή ,ταξική συνείδηση, απαλλαγμένη απο τοξικο-εξαρτήσεις, απέναντι στα προβλήματα που βιωνει στην καθημερινότητά της, τα οποία είναι δημιούργημα του καπιταλισμού.

Αντιμαχόμαστε την πολιτική όλων των αστικών κομμάτων που βαδίζοντας στις γραμμές της ΕΕ αντιμετωπίζουν επιφανειακά το φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης, θέλουν τη συνείδηση της νεολαίας κατεσταλμένη. Η νεολαία οφείλει να διεκδικεί μια ζωή ολόκληρη, στο ύψος των σύγχρονων αναγκών της και όχι μια ζωή με δόσεις, προκειμένου να ξεχάσει τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Παράλληλα μελετάμε και την πείρα από την ΕΣΣΔ, που έδρασε πρωτοπόρα στον τομέα της αντιμετώπισης της τοξικοεξάρτησης, θέτοντας τις βάσεις για την εξάλειψή της ως κοινωνικού φαινομένου, όταν την ίδια περίοδο στις καπιταλιστικές οικονομίες λάμβανε επιδημικές διαστάσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας jitsi.

Για ερωτήσεις επί του θέματος ή για να μάθετε πως μπορείτε να πάρετε μέρος στην εκδήλωση μπορείτε να απευθυνθείτε στο hipasist@windowslive.com ή στο τηλέφωνο 6958358056.

(Visited 151 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*