Evening Standard: Η Σίφνος στους πιο ονειρικούς προορισμούς παγκοσμίως

Άκης Αξαόπουλος
16/12/2020 15:58
 
 
 

 

Η Σίφνος βρίσκεται στη λίστα ης βρετανικής εφημερίδας Evening Standard με θέμα τους πιο ονειρικούς προορισμούς του κόσμου για το 2020. Ανάμεσα σε ιδιαίτερες περιοχές από όλο τον κόσμο, όπως η Ανδαλουσία, το Κάπρι, η ακτογραμμή του Μεξικού και η Ζάμπια, η εφημερίδα επέλεξε να συγκαταλέξει και τη Σίφνο!

«Με εξαιρετική κουζίνα, πανέμορφες εκκλησίες και μερικές από τις καλύτερες παραλίες των Κυκλάδων, είναι απορίας άξιον πώς κάποιος δεν έχει ακόμη επισκεφτεί τη Σίφνο», αναρωτιέται η συντάκτρια του εκτενούς αφιερώματος για το νησί των Κυκλάδων.

Το άρθρο αποτελεί ταξιδιωτικό οδηγό για το νησί της Σίφνου όπου περιγράφονται οι δυνατότητες του προορισμού, όπως η περιήγηση και η επίσκεψη σε εκκλησίες, οικισμούς, εργαστήρια κεραμικής, μονοπάτια, αρχαία ιστορικά μνημεία και παραλίες.

«Ο Τουρισμός είναι το οξυγόνο για την οικονομία του νησιού μας. Προσαρμοσμένοι στις συνθήκες της εποχής, ενεργοποιούμε τον κύκλο των φίλων του νησιού και συμμετέχουμε σε εικονικές εκθέσεις και ψηφιακά τουριστικά workshops, ώστε μαζί με την επιτροπή τουρισμού να απευθυνόμαστε με σύγχρονα μέσα στις αγορές ενδιαφέροντός μας», δήλωσε σχετικά η δήμαρχος Σίφνου Μαρία Ναδάλη.

(Visited 126 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*