Ευχές Δημάρχου Αμοργού για το νέο έτος

Άκης Αξαόπουλος
01/01/2021 23:42
 
 
 

 

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Καλή Χρονιά! Το 2021 ξημέρωσε στις ζωές μας, γεννώντας ελπίδα και προσδοκίες!

Αφήνουμε πίσω ένα έτος που σφραγίστηκε από μια φονική πανδημία! Είχαμε απώλειες αγαπημένων μας, οι σχέσεις των ανθρώπων δοκιμάστηκαν, ζωές και σχέδια ανατράπηκαν, ο εγκλεισμός και ο φόβος του άγνωστου μας έφεραν στα όρια της σωματικής και ψυχικής μας αντοχής.

Όμως αντέξαμε και αντέχουμε! Και υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά έτοιμοι να αναπληρώσουμε το χαμένο χρόνο με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, γνώση και πολύ δουλειά!

Η αρχή ενός καινούργιου χρόνου είναι μια αφετηρία από την οποία πρέπει ενωμένοι να εκκινήσουμε προς την συνεργασία και τη δημιουργία. Με θέληση, σχέδιο και εργατικότητα και με συνοδοιπόρους όλους τους συνδημότες θα οδηγήσουμε την Αμοργό σε ένα καλύτερο αύριο!

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ, που κρατήσαμε και κρατάμε όρθια και ασφαλή την Αμοργό μας! Μαζί θα συνεχίσουμε για τη νίκη της Ζωής!

Είμαι αισιόδοξος πως σύντομα «θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω». Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε κάθε μέσο, θα εξαντλούμε κάθε δυνατότητα για να πετύχουμε όλα όσα ονειρευόμαστε, όλα όσα αξίζει και μπορεί να καταφέρει το νησί μας.

Εύχομαι σε όλους υγεία, ευτυχία, ευημερία και πρόοδο! Να έρθει γρήγορα η στιγμή που θα αγκαλιαζόμαστε, θα ταξιδεύουμε, θα βλέπουμε ο ένας το χαμόγελο του άλλου και θα ξορκίζουμε το
φόβο χορεύοντας στα μεγάλα πανηγύρια μας.

Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένο το 2021!

Καραΐσκος Ελευθέριος

(Visited 35 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*