Προκήρυξη θέσεων επικουρικών ιατρών στο Κέντρο Υγείας Αμοργού

giatros
Άκης Αξαόπουλος
07/01/2021 14:58
 
 
 

 

Δύο θέσεις ιατρών για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Κέντρου Υγείας Αμοργού, εγκρίθηκαν από τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αγαίου. Πρόκειται για μία θέση επικουρικού ιατρού ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας και μία θέση ειδικότητας Παιδιατρικής. Οι ιατροί προσλαμβάνονται για 3 έτη με βαθμό και μισθό Επιμελητή Β.

Η πλήρωση των θέσεων είναι ζωτικής σημασίας για την υγειονομική κάλυψη των κατοίκων της Αμοργού και καλούμε τους ιατρούς να δηλώσουν ενδιαφέρον για τη θέσεις, ασκώντας το ιατρικό τους λειτούργημα σε ένα πανέμορφο τόπο.

Σημαντικό κίνητρο προσέλευσης αποτελεί το επίδομα 450 ευρώ μηνιαίως που προσφέρει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Παράλληλα ο Δήμος Αμοργού θα παρέχει οικονομική στήριξη στους επικουρικούς ιατρούς επιδοτώντας την στέγαση ή τη σίτιση τους.

«Η προκήρυξη θέσεων ιατρών για το Κέντρο Υγείας είναι μια σημαντική απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ που στόχο έχει την υγειονομική θωράκιση του νησιού μας και την προσφορά πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους κατοίκους. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το οικονομικό κίνητρο προσέλευσης. Ως Δήμος Αμοργού έχουμε προτεραιότητα την υγεία» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας Καλλιόπη Δεσποτίδη

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες:

– Στη 2η ΔΥΠΕ. Στην κα Γκόγκου, υπεύθυνη για ΚΥ Αμοργού, τηλ 2132004318, κα Σφυρή και Τσίτσου, υπεύθυνες για επικουρικούς ιατρούς τηλ 2132004332, 2132004244

– Κέντρο Υγείας Αμοργού, τηλ 2285071207

(Visited 72 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*