Με συμμετοχή του Λευτέρη Ελευθερίου την Παρασκευή η «Ιστορική διαδρομή στα χρόνια της επανάστασης στη Νάξο και τις Κυκλάδες»

Newsroom
11/03/2021 23:56
 
 
 

 

Με επιτυχία συνεχίζεται η ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή «Ιστορική διαδρομή στα χρόνια της επανάστασης του 1821 στη Νάξο και τις Κυκλάδες» που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 7:00 το βράδυ από το naxostimes.gr τη σελίδα του στο facebook, το κανάλι του στο youtube και την Κυκλαδίτικη τηλεόραση VOLCANO.

Αυτή την Παρασκευή 12 Μαρτίου η εκπομπή θα ξεκινήσει με τον αγαπημένο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου που θα αφηγηθεί θρύλους και παραδόσεις από τα χρόνια της Φραγκοκρατίας στη Νάξο.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και αμέσως μετά ο φιλόλογος-πρώην Βουλευτής Νίκος Λεβογιάννης θα παρουσιάσει όσα συνέβησαν στη Νάξο τις παραμονές της Επανάστασης του 1821 και συγκεκριμένα την περίοδο 1800-1821, καθώς και τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους Ν. Λεβογιάννη, Β. Φραγκουλόπουλο και προβολή του γ΄ και τελευταίου μέρους της περιήγησης στον Μπούργο Νάξου από τον Ιάκωβο Ναυπλιώτη-Σαραντινό.

Να σημειωθεί ότι επιστημονικά υπεύθυνοι της εκπομπής είναι οι κ.κ. Νίκος Λεβογιάννης και Βασίλης Φραγκουλόπουλος.

Παρουσίαση, συντονισμός: Πόπη Αλιμπέρτη
Τεχνική υποστήριξη, κάμερα: Άκης Αξαόπουλος
Παραγωγή: naxostimes.gr

(Visited 196 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*