Νέα Διοικούσα Επιτροπή στο Κέντρο Υγείας Αμοργού

Άκης Αξαόπουλος
01/04/2021 18:27
 
 
 

 

Στην συγκρότηση νέας τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Το.Π.Φ.Υ.) Αμοργού προχώρησε η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου.

Σύμφωνα με την απόφαση της 2η ΥΠΕ, η Διοικούσα Επιτροπή θα έχει τριετή θητεία και απαρτίζεται από τους:

1. Συνοδινού Ιωάννα, Πρόεδρος.

2. Μπουρνάκας Κωνσταντίνος, Εποπτεύων ιατρός του Κέντρου Υγείας Αμοργού και των Περιφερειακών Ιατρείων ευθύνης του.

3. Δεσποτίδη Καλλιόπη, Αντιδήμαρχο του Δήμου Αμοργού, με αναπληρώτρια την Νομικού-Ψακή Δήμητρα, Δημοτική Σύμβουλο.

Ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος, με επιστολή στις 27/1/2021, προς τον Διοικητή της 2η ΥΠΕ, κ. Χρήστο Ροϊλό, είχε ζητήσει την άμεση ανασυγκρότηση της Διοικούσας Επιτροπής με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αμοργού. Το θέμα είχε τεθεί και στις συναντήσεις του Δημάρχου Αμοργού με τον κ. Ροϊλό, τον χειμώνα του 2020 αλλά και κατά την διάρκεια της παραλαβής των ασθενοφόρων στις εγκαταστάσεις της 2ηςΥγειονομικής Περιφέρειας.

« Είναι μια θετική εξέλιξη ο ορισμός της νέας Διοικούσας Επιτροπής. Εύχομαι στα νέα μέλη μια δημιουργική θητεία προσφοράς και έργου. Με συνεργασία, σχεδιασμό και διεκδικήσεις θα συνεχίσουμε το έργο της υγειονομικής θωράκισης του νησιού μας και θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας προς τους συμπολίτες μας καθώς και προς τους επισκέπτες της Αμοργού. Συγχαίρω την προηγούμενη Διοικούσα, η οποία σε συνεργασία με το Δήμο αντιμετώπισε με επιτυχία τη εμφάνιση της πανδημίας, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο επηρέασε κάθε αρχικό σχεδιασμό. Ευχαριστώ τέλος όσους δήλωσαν υποψηφιότητα στην διαδικασία ανάδειξης της Διοικούσας Επιτροπής του Κ.Υ. Αμοργού και τους καλώ να συνεχίσουν την προσφορά τους» δήλωσε ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

(Visited 163 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*