Συμμετοχή δήμου Αμοργού σε ημερίδα για τον καταδυτικό τουρισμό

dytis vithos
Άκης Αξαόπουλος
19/04/2021 13:14
 
 
 

 

Το αντικείμενο της τηλε-ημερίδας ήταν ο καταδυτικός τουρισμός, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του και οι καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο κατάλογος των ομιλητών που συμμετείχαν περιλαμβάνει εκπροσώπους δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που σχετίζονται με την προστασία της θάλασσας, τις καταδύσεις, τις ενάλιες αρχαιότητες, τα θαλάσσια πάρκα καθώς και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών πιστοποίησης κατάδυσης.

Κατά την διάρκεια της Ημερίδας, οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους ανταλλάσσοντας την τεχνογνωσία και τις γνώσεις τους, υπήρξε μεγάλη διάδραση με το συμμετέχον κοινό ενώ παράλληλα προβλήθηκε το ενάλιο πολιτισμικό δυναμικό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Τον Δήμο Αμοργού εκπροσώπησε ο εκπαιδευτής ελεύθερης κατάδυσης Δημήτρης Κούμουλος, αγωνιστικός διευθυντής του διεθνούς τουρνουά «Authentic Big Blue», που διοργανώνεται κάθε Σεπτέμβριο στην Αμοργό.

Ο Δημήτρης Κούμουλος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελεύθερης κατάδυσης την τηλε-ημερίδα και η εισήγηση του είχε τίτλο «Ένα διεθνές τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης».

Η διοργάνωση «Authentic Big Blue» είναι η μοναδική ελεύθερης κατάδυσης με διεθνή ακτινοβολία που γίνεται στο Νότιο Αιγαίο, συγκεντρώνει κάθε χρόνο συμμετοχές των κορυφαίων αθλητών από όλο τον κόσμο και συμβάλλει στην ανάδειξη και προβολή της Αμοργού και της χώρας μας ως καταδυτικού και αθλητικού προορισμού.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*