Δήμαρχος Αμοργού: Μαζική συμμετοχή στα rapid test και ανοιχτά σχολεία

Άκης Αξαόπουλος
10/05/2021 15:56
 
 
 

 

Μετά από τις αντιδράσεις πολιτών για το άνοιγμα των σχολείων και το δυσάρεστο φαινόμενο να μην γεμίσουν σήμερα παιδικά χαμόγελα τα σχολεία της Αμοργού, με αιτιολογία το φόβο διασποράς του κορονοϊού, επικοινώνησα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά με θέμα τις επιδημιολογικές εξελίξεις στην Αμοργό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πολιτείας η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων στην Αμοργό προβλέπεται μόνο σε περίπτωση που το νησί μπει σε ειδικό καθεστώς επιτήρησης. Ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν προκύπτει μια τέτοια εικόνα από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Καταφέραμε να κρατήσουμε ιδανική την επιδημιολογική εικόνα του νησιού μας γιατί είμασταν ενωμένοι, αλληλέγγυοι και πειθαρχημένοι. Σας καλώ να παραμείνουμε όλοι ΜΑΖΙ στη μάχη που δίνουμε κατά της πανδημίας.

Καλώ τους γονείς να στείλουν τα παιδιά στα σχολεία. Οι ήρωες της πανδημίας είναι τα παιδιά μας, ας μην τους στερήσουμε την επαφή και το πολύτιμο αγαθό της δια ζώσης εκπαίδευσης.

Είμαι σίγουρος πως οι Αμοργιανοί θα συμμετάσχουν μαζικά την Τρίτη 11 Μαΐου και την Τετάρτη 12 Μαΐου στα μαζικά rapid test που θα πραγματοποιηθούν από τον ΕΟΔΥ στο νησί μας.

Αυτό θα είναι μεγαλύτερη στάση ευθύνης για το καλό της Αμοργού.

Δήμαρχος Αμοργού

Λευτέρης Καραΐσκος

(Visited 80 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*