Επιμελητήριο Κυκλάδων: Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις – 2η ευκαιρία

epimelitirio logo
Άκης Αξαόπουλος
12/05/2021 16:13
 
 
 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, ώρα 16:00, με θέμα τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του ν. 4738/2020  «Ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις – 2η ευκαιρία» με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό  Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση.

Μετά την παρουσίαση, οι προσκεκλημένοι του Επιμελητηρίου, ο Ειδικός Γραμματέας κ. Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα:

Για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ο οποίος προβλέπει και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως 240 δόσεις
Τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας
Την πρόνοια για τα ευάλωτα νοικοκυριά και την προστασία της 1ης κατοικίας
Το ρόλο των επιστημονικών κλάδων

Τόσο οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων, όσο και τα φυσικά πρόσωπα (νοικοκυριά) που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση στον σύνδεσμο:

https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jspcontext=103&categoryid=1002&articleid=59785

προκειμένου να τους αποσταλεί το απαραίτητο link, μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως και την Παρασκευή 14 Μαίου 2021, ώρα 13:00, όμως λόγω του αναμενόμενου ενδιαφέροντος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*