Προορισμός πεζοπορίας η Σίφνος

admin
01/04/2016 13:20
 
 
 

 

Στον ευρωπαϊκό χάρτη πεζοπορικού τουρισμού φιλοδοξεί να ενταχθεί η Σίφνος, η οποία διαθέτει ψηφιακό οδηγό σε τρεις γλώσσες για το δίκτυο μονοπατιών του νησιού.

Σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον δήμο Σίφνου και τη Δημοτική Τουριστική Επιτροπή, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης χαρακτήρισε τον εν λόγω οδηγό «πρωτοποριακή εφαρμογή», που «ανοίγει τον δρόμο υιοθέτησης της σημαντικής αυτής υποδομής και για τα υπόλοιπα νησιά».

Στην ίδια επιστολή ο κ. Λεονταρίτης αναφέρει, επίσης, ότι «η αξιοποίηση των εγγενών πλεονεκτημάτων του τουριστικού αποθέματος της Σίφνου και το επιτελικό σχέδιο του δήμου ενισχύουν τις προσδοκίες μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος για το νησί, στόχος που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη φιλοσοφία και τις προσπάθειες της περιφερειακής αρχής».

«Οι προσπάθειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι συνεχείς και χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός ότι στη «διαδρομή» αυτή, ο Δήμος Σίφνος αναδεικνύεται  σε πολύτιμο συνοδοιπόρο μας» καταλήγει ο αντιπεριφερειάρχης.

(φωτό: sifnos.gr)

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*