Σειρά επαφών του δημάρχου Αμοργού στην Αθήνα

Άκης Αξαόπουλος
23/02/2022 22:43
 
 
 

 

H υγεία, η ασφάλεια, η στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Αμοργού και ο ψηφιακός μετασχηματισμός βρέθηκαν στην ατζέντα των επαφών του Δημάρχου Αμοργού κ. Λευτέρη Καραΐσκου κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα.

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Δήμαρχος Αμοργού συναντήθηκε, με την παρουσία της βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, με τον Υπουργό κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη και τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη. Ο Δήμαρχος Αμοργού έθεσε το ζήτημα της θωράκισης της ασφάλειας των πολιτών
και των επισκεπτών του νησιού με την ενίσχυση της δύναμης τους Αστυνομικού Σταθμού καθώς και την προοπτική έκδοση διαβατηρίου στο νησί.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Εκεί είχε συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό κ. Θεόδωρο Λιβάνιο. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η στελέχωση των ΕΛΤΑ και του ΚΕΠ, η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο και ο ψηφιακός μετασχηματισμός των υπηρεσιών και της προβολής της Αμοργού μέσα από το πρόγραμμα Smart Cities.

Ο Δήμαρχος Αμοργού επισκέφθηκε και τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων, όπου μέσα σε ένα κλίμα εξαιρετικής συνεργασίας, συζήτησε με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Ροϊλό θέματα που αφορούν την στελέχωση αλλά και την πορεία του σχεδιασμού επέκτασης του Κέντρου Υγείας Αμοργού.

Ο Δήμαρχος Αμοργού μετά τις συναντήσεις δήλωσε, «Η ανάπτυξη της Αμοργού και η βελτίωση της ζωής των κατοίκων αποτελούν προτεραιότητα στις σημαντικές επαφές που έχουμε με κυβερνητικούς παράγοντες. Πάντα με γνώμονα το όφελος του Δήμου Αμοργού διεκδικούμε και αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο.»

(Visited 105 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*