Στην Αμοργό το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη και το πρόγραμμα «SeaChange Greek islands»

Newsroom
09/06/2020 00:25
 
 
 

 

Η προστασία του περιβάλλοντος θα βρίσκεται στο επίκεντρο ενημερωτικών δράσεων και ενημερώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Αμοργό το διήμερο 9 και 10 Ιουνίου 2020.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη ενισχύει του δεσμούς του με την Αμοργό καθώς συνεργάτες του θα βρεθούν στο νησί με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση επαγγελματιών και κατοίκων γύρω από το πρόγραμμα «SeaChange Amorgos», τον καθαρισμό ακτών και τη μείωση των πλαστικών μια χρήσης.

Ο δήμος Αμοργού καλεί όλους τους επιχειρηματίες του νησιού και τους εκπροσώπους των συλλόγων να στηρίξουν με την παρουσία τους τις ενημερωτικές συναντήσεις.

Το πρόγραμμα

Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

12:00 συνάντηση στο Δημαρχείο με τους εκπροσώπους συλλόγων
16:30 στα «Γλυκά της Ποθητής», συνάντηση με επαγγελματίες που επιθυμούν να προμηθευτούν το ποτήρι «Sea Change Amorgos» του προγράμματος

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

14:00 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου συνάντηση με επαγγελματίες από Χώρα και Κάτω Μεριά που επιθυμούν να προμηθευτούν το ποτήρι «SeaChange Amorgos»
17:00 Αιγιάλη, στο εστιατόριο «Νησί» συνάντηση με επαγγελματίες που επιθυμούν να προμηθευτούν το ποτήρι «sea change Amorgos» και βράβευση επιχείρησης για τη στήριξη του προγράμματος με το ποτήρι του «SeaChange» την περσινή χρονιά

«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πολιτισμός, παιδεία, στάση ζωής, οικονομική ανάπτυξη. Όλοι μαζί θα κρατήσουμε την Αμοργό μας καθαρή» σημειώνει ο δήμος Αμοργού σε σχετική ανακοίνωση.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*