Δήμος Αμοργού: Διατηρούμε το νησί φιλόξενο και καθαρό

Άκης Αξαόπουλος
28/05/2021 13:21
 
 
 

 

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε και η Αμοργός ήδη έχει αρχίσει να υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες. Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για μια φυσιολογική χρονιά με το νησί μας να δέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η αύξηση των επισκεπτών οδηγεί και στην αύξηση του όγκου των απορριμμάτων.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί ένα καθαρό νησί. Μία Αμοργός αντάξια της ιστορίας και του πολιτισμού της και ένα περιβάλλον όμορφο και υγιές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνεργασία και η ενεργός συμμετοχή των Δημοτών στην προσπάθεια που καταβάλλει η Υπηρεσία Καθαριότητας για να έχει η Αμοργός την εικόνα που δικαιούται και που όλοι επιθυμούμε.

Καλούμε τους πολίτες, ιδιαίτερα στους επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων με αυξημένο όγκο απορριμμάτων για την τήρηση όλων των κανόνων καθαριότητας.

Ο πλήρης κανονισμός καθαριότητας Δήμου Αμοργού είναι αναρτημένος στον επίσημο διαδικτυακό χώρο του Δήμου (κανονισμός καθαριότητας).

Διαχειριζόμαστε με σύνεση τα απορρίμματα μας. Διατηρούμε το χώρο μπροστά από το σπίτι ή την επιχείρηση μας καθαρό όπως και τις πανέμορφες παραλίες μας.

Μαζί θα διατηρήσουμε την Αμοργό εκτός από φιλόξενη και καθαρή!

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*