Δωρόθεος Β’: Ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου και του “Εμπειρίκειου Γηροκομείου”

Newsroom
13/01/2023 16:35
 
 
 

 

Στις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Ναυτικής Βάσης Αμμολόχου Άνδρου μετέβη ο Μητροπολίτης Σύρου-Άνδρου κ. Δωρόθεος Β’, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητού της, Υποπλοιάρχου κ. Μιχαήλ Πέππα (ΠΝ).

Συνοδευόμενος από τον εφημέριο της περιοχής Μακροταντάλου Πρωτοπρ. Παναγιώτη Μανιδάκη, ο κ. Δωρόθεος Β’ ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα κι ευχήθηκε υγεία, μακροημέρευση και ασφάλεια στον  Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, τους Κυβερνήτες και των Πληρώματα των Πολεμικών Πλοίων, που φυλάσσουν τα προς ανατολάς θαλάσσια σύνορα της Πατρίδος, καθώς και στον Διοικητή, τον Υποδιοικητή, τους Αξιωματικούς, τα στελέχη και τους υπηρετούντες στη Ναυτική Βάση νέους, προς τους οποίους ευχήθηκε ιδιαιτέρως να καταστούν “καλοί πολίτες” και χρήσιμα μέλη της κοινωνίας.

Επίσης, ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντού του κ. Ψυχάλη, ο κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στο “Εμπειρίκειο Γηροκομείου” Άνδρου, όπου και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα, με την παρουσία των Αντιδημάρχων κας Μαρίας Βενετίκη και Δημ. Γιαννίση, των εργαζομένων και περιθαλπομένων στο Ίδρυμα γερόντων και γεροντισσών, προς τους οποίους ευχήθηκε υγεία και δύναμη.

Ο κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τους εργαζομένους στο Γηροκομείο για την κοπιώδη μέριμνά τους προς τους τροφίμους του και ιδιαιτέρως τον φιλογενή Πλοιοκτήτη κ. Επαμεινώνδα Εμπειρίκο, ο οποίος, συνεχίζοντας το έργο και τιμώντας την παρακαταθήκη των αειμνήστων γονέων του Γεωργίου και Σοφίας στηρίζει το Ίδρυμα αυτό προστασίας του γήρατος.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 91 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*