Δημοτικό Σχολείο Αρχιλόχου – Μάρπησσας: Έτοιμη η αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

Newsroom
05/08/2024 13:43
 
 
 

 

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης της οροφής της αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας, για την αντιμετώπιση της εισροής υδάτων.

Η συντήρηση υλοποιήθηκε με την υπογραφή της υπ’ αρ. πρωτ. 11598/27-06-2024 σύμβαση υπηρεσίας «Συντήρηση αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Μάρπησσας», μεταξύ του Δημάρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά και του ανάδοχου.

Το κόστος (ύψους 37.200€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%), καλύφθηκε από τον προϋπολογισμό εξόδων του Δήμου (από ιδίους πόρους). Έχοντας πάντα ως στόχο τη βελτίωση και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, η υπηρεσία εκτελέστηκε, σύμφωνα με τους όρους και τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην υπ’ αρ. 12/2024 μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υπηρεσιών του Δήμου Πάρου.

Με σχετική του δήλωση, ο δήμαρχος κ. Κώστας Μπιζάς ανέφερε:
«Στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Δημοτικής Αρχής, με τη συντήρηση και ποιοτική αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δήμου μας, παραμένει η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η καλαισθησία των αθλητικών υποδομών.

Ο αθλητισμός προάγει τον υγιή τρόπο ζωής και την ευγενή άμιλλα και αυτό συνοψίζει το νόημα του να ξεπερνάμε τις δυνάμεις μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών.

Συνεχίζουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για σύγχρονους και ασφαλείς δημόσιους αθλητικούς χώρους προς χρήση των αθλητικών ομάδων και των πολιτών του νησιού μας».

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*