Η Μαρία Καρυστιανού στην Πάρο στις 16 Νοεμβρίου – Εκδήλωση για τα Τέμπη

Newsroom
06/11/2025 21:24
 
 
 

 

Η Ένωση Γονέων Πάρου διοργανώνει ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού και του διασωθέντα Παριανού στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους

Στην Πάρο θα βρεθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος του δυστυχήματος των Τεμπών, έπειτα από πρόσκληση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Πάρου.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον Aegean Voice ο πρόεδρος της Ένωσης, Μάνος Σταυριανός, που σημείωσε ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Παραδοσιακού Οικισμού Παροικιάς.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού για τη διεκδίκηση δικαιοσύνης στα Τέμπη και τις διαχρονικές ευθύνες του κράτους.
Όπως ανέφερε ο κ. Σταυριανός, «τα Τέμπη δεν είναι μόνο η σύγκρουση των τρένων, αλλά “Τέμπη” είναι και τα διάφορα καθημερινά προβλήματα, τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν την συνταγματική έννοια της νησιωτικότητας».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο διασωθείς Παριανός του τρίτου βαγονιού του τρένου, ενώ η Ένωση έχει απευθύνει πρόσκληση και σε κατοίκους άλλων νησιών, όπως της Νάξου και της Σύρου.

Παράλληλα, έχει ζητηθεί από την Attica Group έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όσους θελήσουν να ταξιδέψουν στην Πάρο προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 207 times, 1 visits today)
Latest Post